Over Plastic Soup Floors

Toen bedenker en oprichter Marton Panis in 2017 de impact van het plastic in het milieu zag, wilde hij hier wat aan doen. “Ik schrok ervan hoe de wereld in een verbruikseconomie terecht gekomen is en wat wij als mens zomaar weggooien”. Het is onvatbaar hoe veel afval in het milieu terecht komt en hoe veel grondstoffen er verloren gaan.  Marton’s grote passie voor vloeren en de jarenlange ervaring in de vloerensector leidde tot de ontwikkeling van de Plastic Soup Floors. Na enkele jaren ontwikkelen, testen en hard werk zijn wij ervan overtuigd dat we een waardevol product in handen hebben dat een sterke bijdrage levert het verminderen van het plastic probleem. “Wij zijn de eerste generatie die het probleem ziet en we zijn de laatste generatie die het kan oplossen”

Bij PSF staat niet enkel het milieu, maar ook de klantwaarde hoog in het vaandel; “Wij willen voor iedere klant de beste oplossing vinden. Het maken van een vloer is maatwerk en wij weten dat luisteren naar de klant hierbij de hoogste prioriteit heeft”. Ons streven is om samen met u tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. Dat doen wij door een persoonlijke, open en vriendelijke aanpak. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat het milieu is geholpen met een PSF-vloer, maar hebt u ook de garantie dat wij altijd alles zullen geven om samen met u tot de perfecte vloer te komen.

Natuurlijk hebben we ook een gietvloer met afvalplastic toegevoegd. In bijna alle kleuren mogelijk. Dit is de PSF PU Gietvloer!

Onze vloeren